top of page
Kids in Technology Class

Интересен факт!

Поради истражувањето направено од експерти за детско образование ширум светот, сега е добро познат факт дека Роботиката за деца има многу позитивно влијание врз децата преку подобрување на нивното аналитичко размислување, решавање проблеми и креативни способности. 

  • Facebook
  • Houzz
  • Instagram

Левел 2

Времетраење на курсот: 2 месеци

Одржување на часовите: еднаш неделно

Времетраење на часот: 60 минути

Возраст: 8-12 години

 

Износ: 4.200 мкд (2.100 месечно)


*
Доколку сте заинтересирани исконтактирајте не'

Контакт

E-пошта: info@nexrow.com
Телефон: +389 74 222 497

bottom of page