top of page

Здраво!

Според студијата спроведена од Швајцарскиот национален центар за компетентност во истражувањето, роботите беа воведени во училиштата како алатка за предавање роботика или други предмети од природни науки, технологија, инженерство и математика (STEM) во самите 1970-ти и 1980-ти.

  • Facebook
  • Houzz
  • Instagram

Левел 1

Времетраење на курсот: 3 месеци

Одржување на часовите: еднаш неделно

Времетраење на часот: 60 минути

Возраст: 8-11 години

Износ: 3.900 мкд (1.300 месечно)


*Доколку сте заинтересирани исконтактирајте не'

Контакт

Е-поштаinfo@nexrow.com
Телефон: +389 74 222 497

bottom of page