top of page
IT_CROWD-143_edited.jpg

IT CROWD

ВО ИНОВАТИВНА СРЕДИНА

Open Workspace

За нас

IT Crowd е дел од Nexrow, а воедно тоа е првиот coworking space во Битола, производ на нашата заедничка визија за создавање на работен простор кој вистински го прифаќа и воздигнува модерниот работен век. Индустријата за флексибилни канцеларии е во подем, а растот не покажува знаци на забавување бидејќи нашите очекувања за „работа“ и „работно место“ продолжуваат да напредуваат и да се развиваат. 

 

Ние сме уникатен и флексибилен работен простор во Битола, каде што освен за ИТ секторот се трудиме да овозможиме пријатна атмосфера за сите љубители на мирно и тивко место со прекрасна храна. Комбинацијата на добро дизајнирана работна околина и долгогодишно работно искуство во кујната - се дел од главните причини зошто луѓето ги сакаат нашите простори.

За на

НАШАТА ЗАЕДНИЦА

Подготвени сме да организираме одлична работна атмосфера за Вас и Вашата компанија.

Community
Простории

ПРОСТОРИИ

Простории кои Ви се достапни за работа, состаноци и релаксирање.

Поволности

Стани член!

Биро за работа

Приватна просторија за работа и состаноци со вашите колеги

Кабина за состаноци

Стабилна и енкриптирана интернет конекција

Се наоѓаме во центарот на градот

Можност за вклучен оброк и пијалок

Бидете дел од околина која познава високо квалификувани кадри

Членство
Конткт

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ'

АДРЕСА: ТОМАКИ ДИМИТРОВСКИ 37А - БИТОЛА, МАКЕДОНИЈА

ТЕЛ: 074-222-497  |  INFO@NEXROW.COM

bottom of page