top of page

КАБИНА ЗА СОСТАНОЦИ

Кабината за состаноци Ви нуди приватен простор за едно лице да работи во тивка атмосфера, обезбедувајќи звучна заштита и изолација. Опремена е со удобно столче и биро, вентилација, електрична енергија, кабелска интернет конекција. Имате сѐ што Ви треба за да се фокусирате и да ги завршите Вашите работни обврски.

9 часовен пристап

Можност за дополнителна опрема за работа

Капацитет - една особа

Можност за интернет конекција со кабел

bottom of page