top of page

ОТВОРЕН ПРОСТОР

Отворениот простор ви нуди можности за организирање настани, состаноци од отворен тип како и доволно опрема за презентирање на вашиот продукт.

12 часовен пристап

Стриминг опрема

Со капацитет од 30 луѓе

Стабилна и енкриптирана интернет конекција

bottom of page