top of page

ПРИВАТНА КАНЦЕЛАРИЈА

Нашата приватна просторија која е изолирана од отворениот дел ќе ви овозможи простор поволен за одржување на физички состаноци како и онлајн состаноци со вашите клиенти во странство.

12 часовен пристап

Вклучена е и дополнителна канцелариска опрема

Капацитет од 4 особи

Вклучен стабилен интернет сообраќај

bottom of page