top of page

РАБОТЕН ПРОСТОР

Нудиме доволно простор за работа заедно со вашиот колега, побарајте дополнителна опрема за извршување на секојдневните активности доколку имате потреба од тоа.

12 часовен пристап

Дополнителна опрема

Капацитет од 10 особи

Вклучен стабилен интернет сообраќај

bottom of page